Hlavná
Masáž

Silver Fox recenzie lekárov

Stock Fotograf Silver Fox pre ženy

Budete mať záujem o:

Objednajte si dnes a získajte BONUS!

  • 1. Pri nákupe na našich stránkach z 20 tabliet akéhokoľvek názvu celkom - dostať 2 tablety Viagra ZADARMO!

Doktor-sexológ: Valerij Novitsky (pozitívna spätná väzba)


Tým, že odporúčam pacientom Silver Fox, vždy zdôrazňujem, že ide o 100% komponentov zariadenia. Koniec koncov, mnohí ľudia majú pretrvávajúcu nedôveru v takzvanú "chémiu". Takže pôvodca Silver Fox obsahuje viac ako 20 bylín, ktoré rastú v Thajsku a sú afrodiziakum.

Najviac neveriacich hovorím o vlastnostiach niektorých z nich. Takže argyrea je krásna, schopná normalizovať metabolické procesy v tele, "vie ako" viac zintenzívni libido, a sexuálna relaxácia vďaka nej sa stáva živšou.

  • dlhotrvajúce bolesti hlavy;

Výťažok z papriky dlhý, okrem posilnenia libida, nielen zvyšuje temperament, ale aj udržiava sexuálnu funkciu v budúcnosti. Nemenej zaujímavé sú farmakologické vlastnosti a ďalšie zložky lieku.

Doktor-sexológ: Alina Sergeevna (pozitívna spätná väzba)

Odborníci odporúčajú Silver Fox


Mnohí z mojich pacientov sa sťažujú na nedostatok sexuálna túžba, orgazmus, nízka sexuálna aktivita, ktorá samozrejme vytvára problémy v rodine vo vzťahoch so svojím manželom. V takýchto prípadoch vždy odporúčam vyskúšať Silver Fox.

Tento ženský patogén dokonale rieši tieto problémy. Tiež želanie a činnosť v sexuálnom smere u žien sa zvyšuje, pocity počas orgazmus, jeho trvanie sa zvyšuje.

Žena začína žiť plný sexuálny život. Musím to povedať indikácie na použitie Strieborná líška sa môže tiež nazvať suchosť vagíny. Takže liek posilňuje a vylučuje vaginálnu sekréciu.

Okrem toho dochádza k zväčšeniu prsníkov. Pacienti tiež zdieľajú pozorovanie, že sú citlivejšie na dotyk a mazanie, t.j. zlepšuje kvalitu pohlavia.

Lekár-gynekológ: Andrei Lvovich (pozitívna spätná väzba)

Spravidla vždy odporúčam svojim pacientom Silver Fox ako bezpečné a prirodzené prostriedky. To môže nielen zlepšiť a rozjasniť intímny život s jasnými farbami, ale tiež zvládnuť niektoré zdravotné problémy.

Napríklad krátkosrstá kanica zahrnutá v jej zložení je schopná zabrániť výskytu adenómu prostaty u mužov, znižuje možnosť menopauzálnych javov u žien, vyrovnáva sa s neurózami a dokonca depresiami a v princípe stúpa vitality.

Silver Fox

Ak sa chcete zaregistrovať, zaregistrujte sa.
Trvá menej ako 1 minútu.

Existujú bradavice z apatia, vrátane v osobnej sfére, nič nepomáha, ukáže sa, že sa zmieša len s týmito zázračné prášky. Účinok je skutočne viditeľný po prvom príjme, akcia prichádza rôznymi spôsobmi, od piatich minút do pol hodiny.
Sex sa stáva naozaj horúcim a intenzívnym, libido je stimulované na nerealistické výšky a čo je najdôležitejšie, droga nespôsobuje závislosť, po zanechaní akýchkoľvek negatívnych účinkov je normálne hormonálne prostredie ženy. Ideálne pre páry, ktoré majú obdobia sexuálnej stagnácie.

K prostriedkom na stimuláciu libida vo všeobecnosti bola skeptická, ale stále sa rozhodla kúpiť si ženu Silver Fox. Ako sa presťahovali do vegánskej stravy, tak túžba po sexe volatilizať. Sám je prekvapený. Neviem, ako sa trávnaté rastliny vyrovnávajú s takýmito problémami.

Prijímam Silver Fox z času na čas, keď chcem hýčkat svojho manžela a prekvapiť vôbec 200%. Nesťažujem sa o libido, ale existujú dni, kedy je buď únavná, alebo cyklistická doba taká, no, nič vôbec. To je, keď prášok pochádza zo strieborných vrecúšok.
Prostriedky na travkah, žiadna chémia, na to, aby zdravie zažilo, že nie je nutné, aj keď sa mi zdá, príjem "líšky" ide do môjho prospechu.
Nepozorovala žiadne vedľajšie účinky, alergie a iné problémy. Kvalita spánku tiež nie je ovplyvnená.
Pitný prášok nie je ťažký a nie nechutný. Rozpustím sa vo vode, je absolútne bez chuti. Stimulátor začne pracovať veľmi rýchlo, po asi dvadsiatich minútach som už cítil, ako všetko vo mne varí a horlivo chcem sex. Je to len nejaký druh šialenstva, všetko sa mi vo mne obrátilo, nikdy som sa nevidím tak oslobodený. Manžel po prvýkrát vo všeobecnosti v radosti prišiel.
Teraz vieme, že nekontrolovateľný sex a plný návrat z mojej strany sú presne poskytnuté po prevzatí lišty. Osobne mám efekt po dlhom čase, ďalšie pár dní

Skvelý nástroj na prebúdzanie sexuality na pozadí začiatku menopauzy. Ako by sa vrátil pred 10 rokmi, až na vrchol sexuálnej aktivity. Najzaujímavejšie vzrušuje na morálnej úrovni aj vo fyziologických prejavoch. Efekt je dosť hodinu a pol.
Neexistujú žiadne negatívne dôsledky, žiadne otravy, žiadne svrbenie ani podráždenie. Na to si zvyknem, je to veľmi dobré. Mimochodom, po kurze som si všimol, že napriek veku a biologickým zmenám stále existuje túžba po sexe, takže účinok drogy nie je len v krátkodobom vzrušení.

Žena sa veľmi páčila, zdalo sa, že sa vrátila do svojich študentských rokov: nevšimla si takú vášeň a vášeň počas 10-15 rokov. A ešte viac som bol ohromený trvaním účinku. Ak je to vzrušenie 15 minút po užití, som v poriadku (droga na to a je zamýšľaná), potom je prekvapivé jej vášeň a vytrvalosť ráno, keď uplynulo viac ako 10 hodín od recepcie.
Vzrušenie z lieku je viditeľné a voľným okom: sčervenanie kože, rýchle dýchanie a palpitácie, hojná sekrécia sekrécie.
Prášok funguje perfektne, nemôžete s tým hádať. Neexistuje žiadna škoda od neho, ako, nie, je škoda, že je to len trochu drahé.

Kúpil som Silver Fox za zmenu môjho osobného života, môj manžel nevie o patogéne. Inak by som bol urazený, verí, že by som mal byť okamžite nadšený, hneď ako sa na mňa pozrel. Ale Silver Fox predstiera, že to naozaj nie je tak ťažké. Akonáhle dostala krabicu práškov, okamžite ich vložila do nádoby a odhodila krabicu. Na ňom príliš veľa informácií, môj manžel by videl, čítal. A na samotných práškoch nie je napísané nič. Len sivá taška. Takže môj manžel nemá žiadne otázky, vždy som piť vitamíny pre zrak.

Navrhol, aby vyskúšal svoju ženu pravdepodobne 2 mesiace po narodení.
Máme dobrý, teplý a dôverujúci vzťah. Na nich neustále pracujeme.
Práškové nápoje, zriedené šťavou, je jednoduché s vodou - nie s ľadom. Efekt prichádza veľmi rýchlo, je to pravda.
Podľa manželky po prijatí sa príjemné teplo najprv objaví v brušnej oblasti a potom sa zostupuje dole a zmení sa na pocit pálenia, ukáže sa, že krv prúdi do miesta, kde by mala byť v priebehu niekoľkých minút.

Stalo sa tak, že môj manžel a ja sme dlhý čas po svadbe nemali vzťah. Ako sa navzájom odrezať! Bolo to dieťa, problémy, neustále problémy. Už takmer rok sme nevideli sex. Rozhodol som sa, že s tým treba niečo urobiť. Zakúpila alebo zakúpila pôvodnú ženu. Po tom, ako som to skúsila raz, som bol veľmi rozrušený, že o takomto nástroji som nevie.
Silver Fox doslova zachránil našu loď pred haváriou!
Je príjemné cítiť telo človeka a pochopiť, že ho chcete. A nie ako predtým - rýchly a nezvyčajný sex.
Beriem patogén jednu hodinu po jedle (aby bol účinok lepší). Obávam sa, že pijem na prázdny žalúdok. Produkt začne pracovať po 20 minútach. Cítim sa ako silná príťažlivosť pre môjho manžela pred sexom a počas sexu. Je to len nepredstaviteľný zážitok.
Vďaka skutočnosti, že sme opäť mali sex, rodina rástla silnejšie. Môj manžel a ja sme vždy jedno. Kauzálny agent je naozaj v pohode, vždy ho kúpim! V súčasnosti neboli žiadne alergie a vedľajšie účinky. Vždy som veľmi vážne o svojom zdraví, preto by som určite všimol nejaké abnormálne javy po užití patogénu, ale oni jednoducho nie.
Som šťastný ako slon! Môj manžel ma podporuje!

Kúpil som si to sám, najskôr môj manžel nehovoril, obával som sa, že to neschvaľujem. Ale potom ma podporil.
Kauzálny agent sa používal takmer každý deň, bolo to naozaj potrebné. Teraz už je menej často, ale nie je zvyknutý na to, ľahko som to odmietol. Teraz ju používam zriedka. Použite pohodlne, prášok sa rýchlo rozpúšťa a nemá chuť a vôňu. Nevšimol si podložiek, funguje okamžite a pomerne dlho, trvá 2-3 hodiny, môj manžel vyteká skôr ako ja. Je to šťastný!

Silver Fox bol vždy so mnou v poslednej dobe. Všimol som si za sebou, že po narodení som bol strašne zúfalý v sexe, bol som plachý z môjho manžela a to všetko. Vzal som si vo forme prášku a kvapiek, efekt je približne rovnaký, ale je pre mňa vhodnejšie vziať kvapky, nečakajte na rozpustenie prášku atď. Napili a zabudli :)
Pocity sú naozaj strmé, nemôžem ani vysvetliť, ako mi náprava funguje. Päť minút a už som nadšená. Lepšie ako akýkoľvek afrodiziakum bude. Koniec je jednoducho okúzľujúci, manželka je jednoducho omráčená po prvom prijatí lišty) Poradím

Tašky Miracle boli zakúpené na testovanie. Dlho som chcel vyskúšať niečo, čo by mi pomohlo zbaviť sa stuhnutosti v sexe (alkohol nie je voľba).
Silver Fox priťahuje tým, že je bez chuti a bez zápachu! Faktom je, že som veľmi vyberavý človek, ak by som mal aspoň nejaký vkus, nebol by som to vzal. Ale je to ako pitná voda, alebo čaj, víno a akýkoľvek iný nápoj. Akcia prichádza za pouhých 10 minút. Zlé myšlienky nejako zmiznú a začnete premýšľať len o sexe. Už dlho som nebol taký nadšený svojim manželom! Len žiadne slová, čo je chladné emócie.

Zatiaľ čo nikto nekladal otázky. Vaša otázka bude prvá!

Ak sa chcete zaregistrovať, zaregistrujte sa.
Trvá menej ako 1 minútu.

Silver Fox recenzie

strana 1

Ak chcete odoslať odpoveď, musíte sa prihlásiť alebo zaregistrovať

Príspevky 1

1 Téma z alena 2014-11-01 21:13:20

  • alena
  • Nový člen
  • neaktívne
  • pridaný: 01.11.2014
  • príspevky: 8
  • Reputácia: [0 | 0]

Téma: recenzie Silver Fox

S manželom sa snažíme otehotnieť, ale mám problémy s vzrušením, nechcem nič. Chcem vyskúšať ženský pôvodca Silver Fox (Silver Fox), je to prírodný a recenzie o Silver Fox sú dobré všade. A čo si myslíte o tomto nástroji?

2 odpoveď od Shurik Fcampote 2014-11-02 15:53:27

  • Shurik Fcampote
  • člen
  • neaktívne
  • pridaný: 02.11.2014
  • príspevky: 10
  • Reputácia: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzie

Alain, môj manžel a ja máme podobný problém. Práve som si objednal Bad Silver Fox na tie isté účely. Ale my sme stále išli na sexuológ a my sa odporúča okrem potravinových doplnkov, aby sa pokúsili XXX videa sledovať spoločne ísť k odpočinku (dovolenka, boli sme len v lete, takže aj keď nesvieti), pamätajte na začiatku nášho vzťahu, a dokonca aj vyskúšať sex v aute.
Úprimne povedané, všetky tieto podivné opatrenia (video stroj) pre mňa doteraz neúčinné a Silver Fox ešte neprišla, a tak aj ja sledujem toto vlákno, chcem vedieť, kto a aké dôsledky boli po tejto drogy a koľko to je efektívna.

3 odpoveď od Liza.Tihovod 2014-11-07 11:01:26

  • Liza.Tihovod
  • Nový člen
  • neaktívne
  • pridaný: 07.11.2014
  • príspevky: 2
  • Reputácia: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzie

Pozerám sa teraz je problém pre mnoho ľudí, alebo skôr som sa taky, dotkol, bohužiaľ intimita nechcel robiť, a nie so svojím manželom a vôbec s nikým, len náznak toho muža - Mám tisíc dôvodov vzdať prípadu, bolesti hlavy, a ako! Ja sám som zažil začiatky, je pochopiteľné, že sa môj manžel nemá rád, cítil sa vinný a bol urazený, musí to byť jasne bojovať. My s manželom sme sa posadili, rozprávali sme o dušiach a rozhodli sme sa, čo z toho problému nájde príležitosť. Vybrali si Silver Fox sami, hneď prvý deň pili prvý paket a zrazu tu bola túžba po sexe, hoci som úprimne neveril na žiadne drogy z tohto dôvodu! Mám rád, že droga je prirodzená, bezpečná, funguje na svojom určenom účelu, nezneužívam ju, ale keď potrebujem piť vrecko, našiel som vynikajúci nástroj, radím!

4 odpoveď od Slikon 2014-11-07 16:31:19

  • Slikon
  • Nový člen
  • neaktívne
  • pridaný: 07.11.2014
  • príspevky: 6
  • Reputácia: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzie

Tu sa mnohí ľudia spýtajú na akciu tohto "Silver Fox" a chcel by som vyjadriť niektoré z myšlienok mojej ženy o tejto záležitosti a pridať niekoľko mojich poznámok k tomuto doplnku stravy. Teraz by som chcel najskôr vyjadriť názor mojej ženy (vzala si "líšku") a, samozrejme, aj jej vlastnú. Chcel by som začať s veľmi účinkom spôsobeným zlým. Moja žena neodpovedala na takú drogu tak veľa, a ja som ju nikdy predtým nevidel. Vo všeobecnosti sú dietetické doplnky účinné. Skladá sa výlučne z prírodných zložiek z prírodných zložiek a v dôsledku toho neexistujú prakticky žiadne vedľajšie účinky a žiadne negatívne účinky. Avšak droga je kontraindikovaná u dievčat s anorgasmiou a vaginálnou suchosťou. A tak je sám BADIK super!

5 odpoveď od lovelove 2014-11-08 09:55:13

  • lovelove
  • člen
  • neaktívne
  • pridaný: 08.11.2014
  • príspevky: 10
  • Reputácia: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzie

Tu sa mnohí ľudia spýtajú na akciu tohto "Silver Fox" a chcel by som vyjadriť niektoré z myšlienok mojej ženy o tejto záležitosti a pridať niekoľko mojich poznámok k tomuto doplnku stravy. Teraz by som chcel najskôr vyjadriť názor mojej ženy (vzala si "líšku") a, samozrejme, aj jej vlastnú. Chcel by som začať s veľmi účinkom spôsobeným zlým. Moja žena neodpovedala na takú drogu tak veľa, a ja som ju nikdy predtým nevidel. Vo všeobecnosti sú dietetické doplnky účinné. Skladá sa výlučne z prírodných zložiek z prírodných zložiek a v dôsledku toho neexistujú prakticky žiadne vedľajšie účinky a žiadne negatívne účinky. Avšak droga je kontraindikovaná u dievčat s anorgasmiou a vaginálnou suchosťou. A tak je sám BADIK super!

Slikon, nerozumiem tomu, čo píšeš. odkiaľ ste vo všeobecnosti vzali túto kacírstvo, že je KONTROPENÝ pre anorgasmiu a suchosť vagíny. prečítajte si pozorne, a potom už ste nesprávne informovali ľudí! najmä som našiel opis strieborné líšky na internete, kde sa čierne a biele, že sa ukázalo, "so slabou dráždivosť, prerušenie alebo nedostatok sexuálnej túžby, nedostatok prietok krvi do pohlavných orgánov, suchosť pošvy, frigidita a anorgazmia." ak mi neveríte, tu je dôkaz: http: //xn--80abk6g.xn--c1avg/silver-fox. Zaujímalo by ma, ako si so svojou ženou vezmete lieky, aj keď sa obťažujete čítať pokyny?

6 odpoveď od inka 1979 2014-11-08 13:22:40

  • inka 1979
  • Nový člen
  • neaktívne
  • pridaný: 08.11.2014
  • príspevky: 3
  • Reputácia: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzie

Mala som skutočné problémy pri získavaní orgazmu. Na dosiahnutie tohto cieľa sa ukázalo, ale nie úplne obvyklé. Muži nie vždy správne chápu ženský nedostatok súčasného orgazmu, ktorý mu pripisuje úplnú neschopnosť zažiť. Ale nie je to tak vôbec! Viem, že som potreboval úplnejšie vzrušenie. Orgasmus sa blížil, ale postupne sa jeho túžba vytratila. Na radu svojho priateľa sa snažil Silver Fox. Z prvej aplikácie sa začal zažívať trochu iný pocit: vzrušenie bolo silné, nepredstaviteľné, dokonca). Týždeň po začiatku recepcie som zažil skutočný orgazmus v bežnom mužskom zmysle! Dievčatá! Radím vám! tučne)

Silver Fox recenziu

strana 1

Ak chcete odoslať odpoveď, musíte sa prihlásiť alebo zaregistrovať

Príspevky 1

1 Téma z santa-nenávidia-you 2014-12-25 05:45:23

  • santa-nenávidia-you
  • Nový člen
  • neaktívne
  • pridaný: 25/12/2014
  • príspevky: 2
  • Reputácia: [0 | 0]

Téma: recenzia Silver Fox

Páčilo sa mi efekt.
Žiadne vedľajšie účinky alebo iné negatívne javy na tele v procese používania neboli identifikované.
Účinok Silver Fox vznikol za pol hodinu (plus - mínus desať minút), keď som vypil vrecko, pretože som ho predtým rozpustil v pohári vody. Chuť mi pripomína obvyklý bylinný čaj, ktorý opäť potvrdzuje, že zložky sú stále prirodzené a nie umelé.
Liečivo je veľmi silné a trvalé. Približne tri až štyri hodiny pretrvávajúceho vzrušenia stačia. V skutočnosti úplne nerozumiem, prečo to závisí, ale efekt trvá o niečo menej, a niekedy trochu dlhšie. Ale vo všeobecnosti áno - presne tri hodiny (aj keď som jedného dňa nemohol úplne upokojiť pol dňa)).
Z malých znakov po užití lieku: srdce začína biť častejšie. Ale nie toľko, až do arytmie alebo tachykardie. Nepovedal by som, že je to vedľajší účinok, pretože podľa môjho skúsenosti viem, že z takýchto liekov takmer vždy srdce zmizne. Takže to nie je nevýhodou, ale jednoduchá funkcia z recepcie.
Pocity pri aplikácii strieborných líšok sú ostré na limit. Takto by malo byť po užití patogénov. Na tom oni a pôvodcovia rovnako.
Odporúčam kúpiť.

2 odpoveď od Dacha30 2014-12-25 09:37:15

  • Dacha30
  • Nový člen
  • neaktívne
  • pridaný: 25/12/2014
  • príspevky: 5
  • Reputácia: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzia

Mal som tiež veľmi dobrý dojem zo Silver Fox! Urobil som po pôrode stratila záujem o sex, možno je to veľa známych, a nie niečo, čo by ochladla, som jednoducho nemohol premýšľať o ňom, som sa bál jej manžela, že bude držať, a bol som znechutený tým! Bolo to dokonca aj otázka rozvodu, predpokladal som, že predtým, ako došlo k silnej popôrodnej depresii. Ale ona si vzala za seba, objednala si "Silver fox", mimochodom, objednala http://potenciya.org/serebryanaya-lisa, rozhodla, že rodina by mala byť spasená a môj manžel, stále mám rád. Úžasný produkt, prirodzený, efektívny, rýchlo koná, po dlhú dobu bol môj manžel vo všeobecnosti nadšený so mnou. A neprestávajte. Mne sa to páčilo, iba v prípade potreby, žiadna závislosť na drogách! Takže som spokojný so Silver Fox - to nie je slovo! Teraz to neberiem, pretože sa to všetko ukázalo, ale ak je to potrebné, už viem, čo mám robiť!

3 odpoveď od kykana 2015-03-30 13:17:44

  • kykana
  • Nový člen
  • neaktívne
  • pridaný: 03/30/2015
  • príspevky: 8
  • Reputácia: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzia

Mal som tiež veľmi dobrý dojem zo Silver Fox! Urobil som po pôrode stratila záujem o sex, možno je to veľa známych, a nie niečo, čo by ochladla, som jednoducho nemohol premýšľať o ňom, som sa bál jej manžela, že bude držať, a bol som znechutený tým! Bolo to dokonca aj otázka rozvodu, predpokladal som, že predtým, ako došlo k silnej popôrodnej depresii. Ale zarazila, sama objednala "Strieborná líška", mimochodom objednať tu http://potenciya.org/serebryanaya-lisa, rozhodol, že rodina by mala byť, napriek tomu som rád, aby manžela. Úžasný produkt, prirodzený, efektívny, rýchlo koná, po dlhú dobu bol môj manžel vo všeobecnosti nadšený so mnou. A neprestávajte. Mne sa to páčilo, iba v prípade potreby, žiadna závislosť na drogách! Takže som spokojný so Silver Fox - to nie je slovo! Teraz to neberiem, pretože sa to všetko ukázalo, ale ak je to potrebné, už viem, čo mám robiť!

A ako dlho ste získali Silver Fox na dosiahnutie tohto výsledku? A potom som si kúpil niekoľko paketov, myslím, že dosť, alebo stále stojí za to kúpiť?

4 odpoveď od konvoz 2018-02-18 13:37:28

  • konvoz
  • člen
  • neaktívne
  • pridaný: 22/11/2017
  • príspevky: 125
  • Reputácia: [0 | 0]

Re: Silver Fox recenzia

Príprava Predaj konský patogén vybudí mužov aj ženy jedna dávka 10 kvapiek do pohára kvapaliny, ako je to možné a v alkohole, akt začína po 20 minútach, trvanie 4 hodín fľašu s objemom 100 ml, lieku v kvapalnej forme v fľaštičke 50 dávok, Posielame poštou, balík 1 triedy, tovar je dobre zabalený, na obale nie je nič napísať, čo leží vnútri, všetko anonymne. Príčinný činiteľ pôsobí veľmi silne, je kontrolovaný osobne a viac ako raz. Je absolútne bezpečné pre ľudské zdravie. Telefón je 89677529311 alebo e-mailom [email protected], Naše stránky sú http://konskiivozbuditel.umi.ru

Príspevky 1

Prejdite na tému: 1 hosť, 0 používateľov

strana 1

Ak chcete odoslať odpoveď, musíte sa prihlásiť alebo zaregistrovať

Podobné témy v tomto fóre

Oficiálne fórum úložiska prostriedkov na potenciu - Potenciya.org

Potenciya.org/forum - oficiálne fórum o Viagra, Cialis, Levitra a ďalších prostriedkoch v Ruskej federácii a SNŠ.

Tu môžete hovoriť o najlepší spôsob generík: Viagra (Viagra), Cialis (Cialis), Levitra (Levitra) pre zvýšenie potencie u mužov, rovnako ako o prípravách: Dapoxetine (Dapoxetine), Spray Stud 5000 (Stud 5000) o predĺženie doby trvania sexuálneho akt, zvýšenie jasu orgazmus VigRH Plus (VigRX Plus) pre zvýšenie veľkosti člen Volum prášky (objem Pills) na zlepšenie tvorby spermií, a mnoho iných tabliet. Okrem toho na tomto fóre o prípravky pre liečbu zlé erekcie, môžete si prečítať skutočné hodnotenie na prostriedok na zlepšenie potencie, orgazmus, a to nielen, ale aj o tom, ako rýchlo zvýšiť účinnosť, liečbu impotencie, vzrušená, predĺžiť sex, dokončiť dlhý, posilnenie orgazmu, zvýšenie kvantity a kvality spermií, zvýšiť veľkosť penisu, o ľudových prostriedkov pre zvýšenie potencie, oneskorená ejakulácia, vzrušenie a mnoho ďalších zaujímavých tém o mužnosť, sex pre sex, potencie a všetko s tým spojené.

V našom internetovom obchode s finančnými prostriedkami na zlepšenie erekcie môžete nakupovať skutočné, vysoko kvalitné a super efektívne generiká Viagra, Levitra a Cialis za najnižšiu cenu. Tiež predávame najlepšie nástroje pre hromadnú účinnosť a ponúkame výhodné podmienky všetkým veľkoobchodníkom. Pre všetky tablety a kapsuly máme potrebné licencie a certifikáty. Nákup drog z nás je preto nielen ziskový, ale aj bezpečný! Rýchla dodávka prostriedkov zvyšujúcich potenciu, predlžovanie pohlavia, posilňovanie orgazmu atď. Vykonávajú naši kuriéri okolo mesta Moskva a Petrohradu a do iných miest v Rusku pošleme zásielky poštou I. triedy.

Kopírovanie článkov a iných informácií z fóra o prostriedkoch pre potenciu je povolené len pri inštalácii priameho odkazu na fórum "Potenciya.org".

Požiadavky spoločnosti: ООО "ЛУЧШАЯ ПОТЕНЦИЯ" 129301, РФ, Москва, ул. Kosmonavtov, 7, budova 2, kancelária 14. INN 7713723040, kontrolný bod 771791081, OGRN 1127845653290.

Silver Fox

Ekaterina Ruchkina 30. marca 2015

Pokyn a popis prípravku Silver Fox (Silver Fox)

Silver Fox (Silver Fox) - liek, ktorý je určený na zvýšenie sexuálnej príťažlivosti u žien. Je to biologicky aktívny doplnok, ktorý je navrhnutý tak, aby opravoval najbežnejšie problémy, ktoré znižujú libido u žien:

  • nervozita;
  • Suchá sliznica v intímnej oblasti;
  • Absencia jasných pocitov počas stimulácie;

Súčasťou Silver Fox sú extrakty rôznych tropických a ázijských liečivých rastlín (divoký jam, puerari, korenie a tak ďalej). Poskytujú rýchly tok krvi do genitálií, čo zvyšuje vylučovanie slizníc a zhoršuje pocity v hmatnom kontakte. Súčasne sa zvyšuje srdcová frekvencia, prietok krvi do hrudníka - zmysly úplne korelujú s prirodzenou dynamikou nárastu sexuálnej túžby.

Súčasne sa odstraňujú psychologické bariéry: žena sa stáva dôvernejšou vo svojich túžbach, oslobodená. Ale je to strach, komplexy a psychologické svorky, ktoré najviac zasahujú do prejavov zmyselnosti.

Silver Fox sa používa pre:

  • Slabosť alebo nedostatok sexuálnej túžby;
  • Suchosť pohlavných orgánov, prevencia normálneho pohlavného styku;
  • Absencia orgazmu;

Vydajte túto prísadu vo forme prášku vo vreciach (5 gramov). Obsah jedného vrecka sa rozpustí v stovke vody alebo dokonca v víne (pol šálky) a odoberie sa päť až pätnásť minút pred sexuálnou intimitou. Pokyn Silver Silver Fox hovorí, že by ste nemali užívať viac ako jednu dávku denne.

Kontraindikované Silver Fox s:

  • Prítomnosť alergií na niektorú zo zložiek;
  • Tehotenstvo a laktácia;
  • Choroby genitálnej oblasti (až do ukončenia liečby);
  • Patológie kardiovaskulárneho systému, napríklad hypertenzia. Vrátane toho, musíte byť opatrní, ak užívate akékoľvek lieky, ktoré opravia prácu ciev, srdcovú frekvenciu a tak ďalej;

Aj na lekárskej a legislatívnej úrovni Je zakázané poskytovať toto a podobné doplnky maloletým osobám (osoby do 18 rokov!).

Nežiaduce účinky Silver Fox

Samozrejme, žena by mala vedieť, čo užíva. Ak by ste mali brať len prvú dávku s mimoriadnou opatrnosťou, zistite, či ste netolerantní zložky Silver Fox. Keď sú príznaky alergií, pocit choroby, negatívne pocity - tento doplnok už nepoužívajte.

Analogy Silver Fox

Samozrejme, najpopulárnejšie na trhu sú drogy, ktoré zvyšujú silu mužov. Ale afrodiziakum pre ženy nie je ignorované. Môžete uviesť také prídavné látky ako:

  • Zlatá španielska lietať;
  • Pevné kvapôčky;
  • Viagra pre ženy;
  • Kvapky a prášky Ecstaz;

Za cenu sú tieto analógy Silver Fox trochu odlišné od seba. Skôr, závisí od obchodu, ktorý droga budete môcť kúpiť lacnejšie. Ale väčšia pozornosť by sa mala venovať kvalite doplnkovej látky. Práve v tomto segmente trhu je najväčší počet falzifikátov.

Recenzie o Silver Fox

Vo všeobecnosti sú recenzie o Silver Fox veľmi dobré. A potom vzniká ďalšia otázka: kto zanechá tieto údery na fórach? Nie sú to ruky predajcov tejto prísady? "A vy budete musieť vyriešiť tieto pochybnosti sami." Niektoré názory sa zdajú celkom pravdepodobné, iné - skôr ako reklama.

Tu je niekoľko týchto recenzií:

- Po vzhľade detí sa dôverné vzťahy so svojím manželom stali viac povinnosťou ako potešením. Chápem, že to je viditeľné nielen pre mňa, ale aj pre neho. Tak som sa rozhodol vyskúšať prostriedky na zvýšenie atraktívnosti. Silver Fox bol vybraný pre svoju prirodzenosť. Efekt je dosť divný. Môžeme povedať, že ešte väčší vplyv na psychický komfort - som šťastný, môj manžel je šťastný. Čo ešte je potrebné?

- Kúpil som striebornú líšku sám a vzal ju tajne od môjho manžela. Nech si myslí, že ma to robí. A nechcem mu povedať o hormonálnych poruchách, o suchosti, o únavu. To všetko je skutočne korigované dávkou doplnku.

Nájsť negatívne recenzie je oveľa ťažšie. Ale určite existujú. Tu sú niektoré príklady:

- Zobrala strieborný zázrak od priateľky na vzorku "zázrak-budič". Napil som to, ako je to napísané v pokynoch... Všeobecne platí, že nie je príjemný pocit, žiaden sklon, o to viac. Fungovalo to ako diuretikum. Aké vzrušenie existuje.

- Môj manžel priniesol tašku Silver Fox a my obaja očakávali niečo neuveriteľné. A naozaj som mal asi desať minút bolesť hlavy, že som skoro musel zavolať sanitku! Nikdy znovu nevediem k takýmto zamanuhi.

Samozrejme, pri rozhodovaní o použití takejto prísady budete musieť konať na vlastnú hrozbu a riziko. Množstvo vynikajúcich recenzií vôbec neznamená, že zažijete celý rad senzácií opísaných v nich. Ak máte pochybnosti o tom, že vaša genitálna oblasť alebo kardiovaskulárny systém je pripravený na takýto účinok - lepšie použite iné prostriedky a spôsoby obnovenia libida.

"Silver fox" pre ženy: recenzie

Tvoje dievča nechce sex? Manželka sa stala ľahostajnou a ležala s tebou v posteli? Chcete niečo zmeniť sexuálne? Potom by ste mali venovať pozornosť "Silver fox", ktorá je určená pre krásnu polovicu ľudstva - pre ženy. Dnes sa dozvedáme, ako táto droga účinkuje na dievčatá, aká je ich účinnosť, a tiež zistiť, ako to hovoria zástupcovia slabšieho pohlavia.

Kedy by som ho mal používať?

Silver Fox bude potrebná pre tie ženy, ktoré majú takéto problémy v intímnej sfére, ako napríklad:

- Nedostatok túžby mať sex.

- Nedostatok prívodu krvi do urogenitálnych orgánov.

- Absencia jasných pocitov počas sexuálneho styku.

Navyše, liek "Silver Fox" je príčinným činiteľom, ktorý tiež prispieva k zvýšeniu veľkosti prsníka, a zároveň zabraňuje nástupu menopauzy u žien.

Forma vydania

Prípravok Silver Fox (cudzí názov afrodiziaka, ktorému je článok venovaný) sa realizuje vo vreckách s obsahom 5 mg. Každá z nich sa strávi 1 krát. V jednom balení je 12 dávok tohto lieku. Obsah balenia, keď je rozpustený v kvapaline, nemá žiadnu chuť, žiadny zápach, žiadnu farbu.

Taktiež je liek dostupný v 5 ml liekovkách. V tomto prípade je náprava už rozpustená, stačí ju naliať do vody alebo iného nápoja. Táto forma uvoľňovania je výhodná, pretože afrodiziakum nemusí byť predtým miešaný.

štruktúra

"Silver fox" pre ženy je absolútne bezpečné, pretože pozostáva len z prírodných zložiek, ktoré sa zvyčajne používali v čínskej ľudovej medicíne na liečbu neplodnosti, zlej excitability u dievčat. Zloženie tejto drogy zahŕňa iba bylinky, ktoré rastú v Číne a Thajsku. Každá rastlina zvlášť podporuje vzrušenie ženy a všetci spolu konajú s mimoriadnou silou. Preto žiaden reprezentant slabšieho pohlavia zostane lhostejný po použití nástroja Silver Fox.

Celkovo tento prípravok obsahuje približne 20 rastlín, ktoré sú afrodiziakum. Najdôležitejšie sú: horiaci hlien, argire, pueraria, dlho korenie, jam, krátkodrasľová marmeláda.

Rastlina gorrinka, napríklad, keď sa používa dilatuje krvné cievy panvových orgánov, čo vedie k prílivu krvi do ženských pohlavných orgánov. Mukuna prudko stimuluje centrum potešenia v mozgu a tiež normalizuje hladinu cholesterolu v krvi. Artritída je vynikajúca tonická zložka, ktorá je tiež silným afrodiziakum. Priadza pomáha zvýšiť produkciu estrogénov.

Návod na použitie

"Silver fox" znamená trvať 15 minút pred začiatkom intimity. Obsah vrecka sa rozpustí v 100 ml vody alebo v akejkoľvek inej tekutine (okrem alkoholu). Ak bol tento prostriedok kúpený vo forme roztoku, jednoducho ho nalejte do pohára a pijte ho kompótom, džúsom atď.

Za deň nemôžete užívať viac ako 1 dávku lieku, to znamená 1 balenie alebo 1 fľašu s týmto afrodiziakum.

kontraindikácie

Žena spôsobujúca ochorenie «Silver fox» sa neodporúča používať v takýchto situáciách:

- Zatiaľ čo dievča má zaujímavú pozíciu.

- Dojčiace matky by tiež nemali tento prostriedok použiť.

- Osoby mladšie ako 18 rokov.

- Je zakázané užívať tento liek paralelne so silným alkoholom.

- Nemôžete prekročiť prípustnú dávku, aby ste nezvýšili krvný tlak, žiadne srdcové problémy, žiadne problémy s obličkami.

- Pri prvom sexuálnom kontakte by dievča nemalo používať liek "Silver fox". Faktom je, že inak môže viesť k zvýšenému krvácaniu, keď sa pretrhnú hymny.

Pozitívna spätná väzba od ľudí

Liek "Silver Fox" recenzie dievčat je dvojaký. Avšak väčšina predstaviteľov slabšieho pohlavia je o tomto lieku lichotivou. Podľa nich je to vynikajúci afrodiziakum, ktorý dokáže rýchlo vzbudiť dievča. Mnohé ženy poznamenávajú, že po použití tohto lieku začali mať dôverný život, nové pocity, sex sa stal príjemným potešením a nie mučením, ako to bolo predtým. Tiež niektorí píšu na fórach, ktoré po použití "Silver Fox" znamená, že výrazne zvýšili svoje prsia, čo je obzvlášť potešené a ich druhá polovica. Preto radí mužom: ak chcete ľahko zvádzať ženu, ktorá vás zaujíma, alebo chcete vzbudiť vášho partnera na limit, ponúknite jej túto drogu a určite nebudete ľutovať. Koniec koncov, keď je dievča úplne prijaté orgazmus, potom sa človek cíti na vrchole. Preto dajte seba a svoju dušu skutočnú potešenie, použite tento bylinný afrodiziakum pre nový, živý intímny život.

Negatívna spätná väzba od ľudí

Bohužiaľ recenzie "Silver Fox" sú nielen chvályhodné, ale aj nesúhlasné. Pre niektoré ženy táto droga nepomohla. To znamená, že nepriniesol žiadny účinok. Podľa ich názoru je to jednoduché falošné, podvodné slovo. Ale je to naozaj tak? Koniec koncov to znamená, že skutočne pomáha ostatným dámam. Takže aký je problém? Prečo ho niektorí chvália, zatiaľ čo iní kategoricky nedoporučujú kúpiť? A všetko sa týka originality tohto nástroja. Koniec koncov, afrodiziakum "Silver Fox" je v skutočnosti drahá droga (za 4 vrecká musíte dať 1300 rubľov). A ak dievča kúpi tento prostriedok na 250 rubľov, potom aký účinok môže byť potom? Koniec koncov, ona len podsunuli falošné. Preto nie slepko dôverujte rôznym organizáciám, ktoré predávajú tento afrodiziakum on-line. Lepšie je kúpiť liek "Silver Fox" v lekárni, kde je povolenie na predaj. A ak dievčatá budú kúpiť túto drogu na kontrolovanom mieste, potom bude menej negatívna spätná väzba.

Pripomienky lekára

Odborníci jednohlasne opakujú, že predtým, ako do tohto lekárne vstúpite do lekárne, mali by ste najskôr vyskúšať iné metódy na zlepšenie sexuálneho života. Napríklad zmeniť situáciu (prejdite so svojim blízkym k odpočinku, cestujte, buďte s ním samým), sledujte filmy pre dospelých a obráťte sa na sexologa za pomoc. A ak odborník radí ženu tento afrodiziakum, potom ho môžete kúpiť. Opäť musíte tento výrobok kúpiť na kontrolovanom mieste, aby ste neboli sklamaní z jeho neúčinnosti.

Teraz viete, v akých prípadoch potrebujete nástroj "Silver Fox" pre ženy. Recenzie o tomto afrodiziaku sú dvojaké. Avšak ženy, ktoré si kúpili pôvodnú drogu, majú na to pozitívny názor. A tie dámy, ktoré kúpili výrobok niekoľkokrát lacnejšie, čo znamená, že to bolo falošné, prirodzene, zostal nespokojný s výsledkom. Preto možno urobiť záver: Získanie afrodiziakum "Silver fox" je potrebné len v lekárni, kde je povolenie na predaj takýchto liekov.

Ženské pôvodca - rozvod alebo spôsob zvádzania? Hodnotenie.

Ahoj všetci! Toto je sľúbená rozvinutá pozícia o mojej skúške rôznych drog a drog na vzrušenie / zviesť dievčatá. Ak ste si prečítali môj prvý príspevok, nezabudnite, že z 29 účinných bolo len 2. Dôležité upozornenie - všetky dievčatá si boli vedomé experimentu a všetky tieto veci sa pokúsili dobrovoľne. No, potom.

Ženské pôvodcu Je prostriedkom, ktorý spôsobuje alebo zhoršuje sexuálny vzrušenie vo veľkom sexu. Nedávno sa objavil veľmi veľký počet takýchto liekov, ktoré sú aktívne inzerované prostredníctvom internetu. V reklamné účinnosť záruku pre každú dievča, a ešte viac - v prípade, že gentleman miešať niektoré z týchto fondov v pití dáma, pani okamžite išiel do postele k jazdectvu. Áno, je to sen každého muža! Kúpil som si balíček afrodiziakum a baviť sa s dievčatami, ktoré sa vám páčia.

Ale tu sú pochybnosti - sú tieto patogény pracovné, alebo je to len podvod a rozvod? A ak budú fungovať, ako sú tieto drogy legálne, môže to byť nejaký druh liekov, pre ktoré môžete ísť na miesta, ktoré nie sú tak vzdialené?

Podrobné informácie o mojom experimente s ženskými patogénmi:

Testoval som 30 rôznych liekov. Samozrejme, nie ja osobne, nie som dievča, pah-pah. Práve som dal svoje experimentálne ženy (všetky dobrovoľne!) Peniaze zo zoznamu a sledovali reakcie. A zo všetkých rozmanitých..., teda vzrušujúcich látok, boli aktívne len pár kusov.

Tu sú podrobné výsledky experimentu:

Ženská Viagra

Neočakával som od tohto nástroja žiadny špeciálny efekt, ale to fungovalo. A to fungovalo veľmi dobre. Pôsobí ako u mužov (kontrolovaných sami), tak u žien. Podrobne o ňom napísal v odpovedi na prvý príspevok o tomto experimente: "Vzrušujúca tableta žien Viagra. Ako zvádzať dievča? "

Originál si môžete objednať z nižšie uvedeného odkazu. Ďalšie stránky neodporúčame - chyba falošná!

Záver: naozaj funguje.

Silver Fox (Silver Fox)

Experiment ukázal, že strieborná líška je veľmi mocný nástroj... Ale tu je potrebné starostlivo sledovať dávkovanie (ako je tomu v prípade ženskej Viagra a iných drog, taky!), Inak možnému nevoľnosť a bolesti hlavy. Ale ak je všetko správne a podľa pokynov - bude to dobré.

Objednal som si v online lekárni na nižšie uvedenom odkazu:

Záver: naozaj funguje.

Vzrušujúce žuvačky Detonator (MegaExstaz)

Reklama sa mi venovala najčastejšie. Kúpil som si 4 varianty z rôznych stránok. Ak veríte sľubom, potom Detonator dokáže veľmi silne nadchnúť dievča, tento "silný afrodiziak spôsobuje, že žena je šialene vášnivá".

Testovali sme 3 dievčatá, efekt nebol zaznamenaný.

Záver: rozvod a podvod!

Príčinný činiteľ pre ženy Red Ant (Red Ant)

Dobre, ak Detonator nepracoval na žiadnej z troch dievčat, Red Ant bude nutne pracovať na prvom! Najmä na mieste sľub, že po prijatí tohto nápravy absolútne každé dievča bude v mojej posteli! Ale nie... to nebolo. Preto a všetky pozitívne spätnú väzbu na tablety Red Mur - vápna.

Záver: účinok chýba!

Príčinný činiteľ pre ženy Španielsky španielsky Fly (Gold Spanish Fly)

"Je vyrobená pomocou inovatívnych technológií extrakcie z výkonného excitačného extraktu extrahovaného zo španielskej múky, najsilnejšej stimulantu, ktorá je doteraz známa."

Kto je španielska muška? Pozrime sa na veľké a mocné yandex...

"Španielska muška je hmyz a poddruh blister broukov. Tieto brouky sa používali ako stimulant kvôli látke obsiahlej v nich nazvanej kantharidín. Pri požití je kantharidín veľmi nebezpečný. To je silný dráždivý účinok. Niekedy sa používa na odstránenie prebytočných krtkov, bradavíc a tetovania z kože. Požitie a následný odchod z tela jedu dráždi močovú trubicu. Ženy podráždenie nemá žiadne vonkajšie prejavy, ale u mužov je veľký opuch v oblasti, čo má za následok dlhší erekcie. Dokonca aj mierne predávkovanie látky môže viesť k tomu, že muži potrebujú lekársku starostlivosť. - existuje silná bolesť brucha, problémy s kardiovaskulárnej a dýchacej sústavy, zlyhanie obličiek, krvavé močenie, kŕče, kóma a smrť "

Čítal som iný príbeh na internete o tom, ako chlapík chytil také chyby, a doma z nich urobil ženský príčinný agent, použil ho a dostal sa do nemocnice. Tu a tak. Neodvažoval som sa zistiť vplyv na seba a na dievčatá z pochopiteľných dôvodov.

Záver: použitie nebezpečných, použitie sa neodvážil!

Vodič koňa

Aj reklama často bliká v sociálnych sieťach. Vyhľadávanie v Yandex...

"Indikácie na použitie: na stimuláciu reprodukčnej funkcie hovädzieho dobytka, králikov."

Ukazuje sa, že táto droga je určená pre zvieratá, pre ich chov. Možno to bude fungovať aj pre muža, ale neodvážil som sa dať dievčatám príčinný činiteľ pre kone. Nie som mizerný!

Záver: môže byť dobré, ak chovate králiky a kone, ale dávať dievčaťu vodiča koňa je veľmi zlý nápad.

Vzrušujúce kvapky Extáza (Extazy)

Drahé kvapôčky s malou bublinou. Na ubezpečenia výrobcov citujem: "Použitie kvapiek za 10 minút spôsobuje silné sexuálne vzrušenie u žien." Vyskúšali to dve dievčatá (skúsená experimentátorka Katya a experimentátorka Elena, byť oboznámení). Toto je najviac sexuálne vzrušenie, na ktoré čakám 10... 20... 30 minút... hodinu. Nečakali. A spoliehal som na sex s dvoma! Ale bohužiaľ...

Záver: neuplatňuje sa

Ženské vyvolávajúce činidlo (inzerované pod týmto názvom)

Sľuby sú štandardné - ak použijete tento príčinný činiteľ, potom sa nejaká dievčina predo mnou vyzrie, akákoľvek bude robiť to, čo chcem! A tento zázrak stojí za to celé zariadenie nič - 1300 rubľov. Ako to nemôžem kúpiť? Čakal som na balík s netrpezlivosťou a na zázrak! Prinesli mi malú lepenkovú škatuľu s nápismi v čínštine. Vnútri - 3 zlaté vrecká so sladko-horkým bielym práškom bez inštrukcií...

Prvá dievčenská experimentátorka Elena, ktorá opitá, nič nezaznamenala, efekt bol nulový. Čakali hodinu, dve... Potom sa opili Oksana - ani nič. Takže aj Káťa nič netušila a nanešťastie sa nepokúšala splniť moje želania.

Záver: neuplatňuje sa

Vzrušujúce kvapky germánskej Afrodiziakum

No, určite by to malo fungovať! Je pravda, že nápis "Vyrobené v Taiwane" je trápne, ale nebudeme sa kvôli takým maličkostiam obracať. Asistentka Elena je už v očakávaní... Napije 3 kvapky, ako je uvedené v návode... Trvá trochu času a Elena začína... zvracanie. Možno by nemali piť...? Pokyny však jasne uvádzajú: "2-3 kvapky liečiva rozpustené v 250 ml. vody a pitia pred sexuálnym stykom. "

Záver: spôsobuje nevoľnosť, ale nie vzrušenie.

Vzrušujúca guma Extaz Gum

Ďalšia vzrušujúca žuvačka. Teraz, aby sme zvádzali dievča, musíme s touto extázou zaobchádzať. Rozbuška už "pracoval", takže Ecstasy Gum pravdepodobne tiež pracovať, výpočet výhod... Rozširujeme 1500 rubľov za to znamená, ale je to jednoznačne stojí za to... Jedno balenie 10 žuvačiek, takže môžem vylákať 10 dievčat. To znamená, že sa ukazuje veľmi výnosné - 150 rubľov / dievča.

Oveľa lacnejšie, ako ju priniesť do reštaurácie. Vydala som si objednávku a dostala ju za desať dní. Volám pomocnú Eleňu, sľubujem niečo mimoriadne, zasmeje sa odpoveďou - ale dokážem to! Stretneme sa, zaobchádzame so žuvačkou a... NIKDY NEMÁME. Možno je to preto, že Elena je zvláštna?

Dobre, pokúsme sa dať Katy... Čas prechádza a na ňu nemôžete povedať, že dostala ženu. Pri samotnom spaľovaní niekoľko kusov - bez chuti a bez efektu. Čo možno očakávať.

Záver: ďalší rozvod!

Stimulácia žuvačky Eroshok

Falošný, podobný všetkým druhom detonátorov, iba iná stránka, balenie a meno. Akcia je úplne podobná - to nie je! Podvod a rozvod a len.

Záver: neplatné!

Vzrušujúce francúzske žuvačky

Ďalšia žuvačka. A že všetci výrobcovia sú tak priťahovaní k žuvačke? Konkrétne to - obrovské ružové pastilky s jahodovou chuťou. Dievčatá ocenili túto chuť, ale nemám efekt používania. Pretože to nie je!

Záver: nerozumie. Absolútne.

Ženské pôsobiace agens Extaz (EXTA-Z, extáza, extra zet)

Vyskytuje sa aj celkom súkromne na internete. V inzeráte sa hovorí, že s ňou môžete zvádzať dievča, len ju pridáte do nápoja... Len si musíte kúpiť ženskú agentku len pre 950 lístkov banky v Rusku. Kúpil som si o niekoľko dní neskôr poslal niečo ako intímny olej alebo mastnotu... Na vonkajšie použitie... Samozrejme, že som to nikomu nepridal, všetko tu rozumiem.

Záver: táto ženská príčina je rozvod.

Všetko ostatné...
Navyše nebudem písať o každom nástroji podrobne, existuje jeden a ten istý, dám len zoznam:

  • Vzrušujúce kvapky Zlatý motýľ (Golden Butterfly)
  • Vzrušujúca káva Viamax
  • Afrodiziakum s výťažkom z Yohimbe
  • Ženské príčinové činidlo akútneho Perchika
  • Vzrušené kvapky nemeckej slamy
  • Vzrušujúce kvapky Black Bee
  • Ženské pôsobiace činidlo Vigor Factor
  • Vzrušujúce kvapky Sexy Life
  • Príčinným činiteľom pre ženy je Magic Sedučníka
  • Príčinný činiteľ Sex Fragrances
  • Pilulky Sexuálna túžba
  • Jasné románske tablety
  • Vzrušujúca žuvačka Afrodiziakum

To všetko nefunguje. Trash!

Dôležité upozornenie!

Čitateľ mi napísal pod menom Majster, citujem:

V skutočnosti nie je fakt, že zvyšok finančných prostriedkov nefunguje. Jednoducho je to veľmi jednoduché, keď už v lekárňach predáva viac ako 75% falšovaných výrobkov, potom aj na internete. Je možné, že mnohé z týchto 30 prostriedkov boli falošné a ak by boli skutočné, fungovali by. Samotný sa na to stretol. Dva absolútne identické balíky - ale tablety z jednej skutočne fungujú, od druhej - nie.

Preto je to veľmi subjektívny experiment, ale dáva všeobecnú predstavu o situácii s ženskými patogénmi. Väčšina zakúpených produktov nefunguje, niektoré môžu byť jedovaté, niektoré sú pre zvieratá (vodič koní), niektoré jednoducho spôsobujú nevoľnosť. Pri nákupe a používaní takýchto nástrojov preto buďte opatrní. Z 30 rokov funguje iba niekoľko kusov, ale nie je známe, aké dôsledky môže takýto účinok ženského patogénu mať na telo.

Vo všeobecnosti sa na internete často nachádzajú recenzie na samičie patogény, ale zvyčajne sú z dvoch typov - reklama (všetko je jasné) a negatívne (nie je prekvapujúce, pomer 29 až 2). Väčšina recenzií Silver Fox, ale to naozaj pracovalo pre mňa.

Tu je tu kontrola. Kritizujte, komentujte, popíšte svoje skúsenosti!

PS. Napriek tomu je najsilnejšia ženská agentka znázornená na obrázku...

Prehľad vzrušujúcich kvapiek Silver Fox (Silver Fox): Pokyn s recenziami žien

Z nejakého dôvodu, ako je únava, stres, psychické problémy, hormonálne zmeny po pôrode, žena často trvá pasívnu rolu v intímnych vzťahoch, už nie je iniciovať intimitu a nedostane veľa radosti zo sexu. Väčšina jednoducho prijíma tento stav vecí, niektorí imitujú orgazmus, ale dlhotrvajúca nespokojnosť môže nakoniec mať negatívny vplyv na vzťahy vo všeobecnosti a dokonca aj na zdravie. Teraz veľa inzerovaných peňazí pre mužov, ale nie všetci počuli, že existujú drogy určené špeciálne pre ženy. Jednou z nich je ženská príčinná látka Silver Fox. Čo je strieborná liška (Silver Fox), ako to funguje, aké sú zloženie a skutočné reakcie, budeme v tejto recenzii uvažovať.

Čo je

Príprava strieborná líška pre ženy je najsilnejší afrodiziakum, ktorého cieľom je posilniť ženskú sexuálnu príťažlivosť a pocity, ktoré cíti. Kaučukové činidlo strieborná líška má dve formy uvoľňovania - prášok, balený vo vreckách s hmotnosťou 5 gramov a ampulky - kvapky s dávkovačom. Recenzia hovorí, že ani nemá výrazný vkus, ktorý spôsobuje, že niektorí muži tajne pridávajú kvapky do ženských nápojov. Toto sa neodporúča, pretože to môže spôsobiť neočakávaný účinok. Napríklad, žena sa môže strachovať zo zmien, ktoré prebiehajú s ňou a odchádzajú.

Ženské príčinné činidlo Strieborná líška je umiestnená v striebornom obale so striebornou lištou nakreslenou na nej. Buďte opatrní, aby ste nedostali falošné. Stimulant nadobúda v súčasnosti popularitu a to, bohužiaľ, používajú podvodníci.

Strieborná líška sa nazýva žena Viagra, pretože má vzrušujúci účinok na telo. Existuje silná túžba po intimite, zostáva len pre človeka. Aké pocity má žena, ktorá dostala tento zákrok:

  • Zvyšuje vzrušenie.
  • Cítite krv na pohlavných orgánoch.
  • Opuch prsníkov a zvýšená citlivosť bradaviek.
  • Posilnenie vaginálnej sekrécie slúži ako vynikajúce mazadlo pre ľahké a rýchle preniknutie do penisu.
  • Úplná emancipácia a pripravenosť na okamžitý sex.

Účinok zvyčajne prichádza len 5 minút po užití, ale účinok sa prejavuje najmä v priemere 15-20 minút v závislosti od individuálnych charakteristík ženy. Strieborná líška je ženská príčinná látka, ktorá získala pozitívne hodnotenie nielen od kupcov, ale aj od sexuológov a gynekológov. Pred použitím je potrebné dobre preštudovať návod a uistiť sa, že neexistujú žiadne kontraindikácie. Napríklad strieborná líška je kontraindikovaná pred 18 rokmi, tehotné a dojčiace ženy. S opatrnosťou by sa malo používať v prípade kardiovaskulárnych problémov, endokrinných porúch, ako aj alergií na zložky.

Po aplikácii nápravy účinok prichádza ihneď

Často sa pýta, či je možné použiť kvapky v kombinácii s alkoholom. Kontraindikácie tomu tak nie je, ale individuálne reakciu možno pozorovať, a tá žena chce spať, miesto jazdy, alebo naopak, bude prebudeniu, takže potom, čo to všetko sa neodporúča.

Čo sa skladá z

Mnohí sa zaujímajú o zloženie tohto patogénu. Je to naozaj bezpečné? Zloženie striebornej lišky zahŕňa zložky rastlín a adaptogény, ktoré môžu ovplyvniť libido žien, ako aj zvýšenie odolnosti voči nežiaducim účinkom:

  • Shi Chuan Ji.
  • Mukun horí.
  • Arguirea je krásna.
  • Pepper je dlhý.
  • Goryanka korotkorozhkovaya
  • Epimedium.
  • Pueraria.
  • Bengálska paprika
  • Yams divoké a iné rastliny

Okrem toho zloženie striebornej líšky obsahuje vitamín-minerálne doplnky, ktoré prispievajú k prirodzenej produkcii estrogénov. Pomer aktívnych zložiek sa volí tak, aby jemne ovplyvňoval ženské telo. Strieborná líška môže vzrušiť, bez narušenia hormonálneho pozadia. Ženské recenzie striebornej líšky potvrdzujú, že v menštruačnom cykle sa nezaznamenal žiadny negatívny účinok.

Ako ženská agentka strieborná líška? Pôvodná líška Slver obsahuje pokyny týkajúce sa aplikácie a dávkovania. Návod na použitie preto poskytuje nasledujúce pokyny:

  • Rozpustite obsah 1 vrecka alebo 1 ampulku v pohári vody, džúsu alebo teplého čaju.
  • Prijal nápoj piť 15-30 minút pred údajnou intimou

Denná dávka by nemala presiahnuť 1 vrecko alebo v prípade použitia kvapkovej formy - 1 ampulku, aby sa zabránilo vedľajším účinkom a tachykardii. V tabuľke. formulár nie je uvoľnený.

Je dôležité dodržiavať odporúčania na použitie

Kde kúpiť líšku

V lekárňach je stále ťažké získať striebornú líšku. Je to lepšie, pretože objednávaním drogy na oficiálnej webovej stránke nemôžete pochybovať o jej kvalite a pravosti. Okrem toho, oficiálny predávajúci poskytuje najvýhodnejšiu cenu, často sú ziskové akcie. Bude potrebné iba vyplniť malý formulár a počkať na to, aby operátor zazvonil. Cena Silver Fox sa pohybuje od 990 do 1500 rubľov. Balík je zasielaný dobierkou, teda nie je potrebná žiadna platba.

Po náročnom dni si každý človek potrebuje vybiť. Ale z únavy a iných dôvodov je ťažké dosiahnuť vzrušenie. Je dobré, že existujú prostriedky na prekonanie tejto bariéry. Toto je cesta k zdravému a harmonickému vzťahu medzi párom a dobrou náladou.

Už niekoľko mesiacov používam antikoncepčné tabletky a došlo k vedľajšiemu účinku - mierne budenie, nedostatok mazania. Na radu priateľa kúpil tento príplatok bez veľkej dôvery. Som len v šoku, to naozaj funguje! Neuznávam seba za sebou, napadnem môjho priateľa a tak šalímu, čo sa potom hanbí na to, aby si to spomenul.

A vyháňali sme strieborné líščí dievčatá v kolách v nočnom klube! Ó, a my sme sa tahle noc))) Iba shh!

Pre mňa Fox koná iba v spojení s predbežnými lahôdkami, bozkami, potom začnem vyzerat ako keby som bol niekedy, len aby som sa stal bláznivým. A ak sedíte, pozeráte film, potom necítim nič.